PÁLYÁZATOK

pályázati támogatásaink

Treszner Villamosipari, Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Vállalati komplex infokommunikációs fejlesztés a TRESZNER Kft.-nél

GINOP-3.2.2-8-2-4-16-2018-01423

Kedvezményezett: TRESZNER Villamosipari, Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

támogatás összege: 23 957 619,- Ft

megvalósítási időszak: 2020.05.12 - 2022.02.08.

támogatás mértéke: 40%

Megvalósítási helyszín: 7630 Pécs, Álmos utca 3/18.

A TRESZNER Kft. a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Programban keretében „Vállalati komplex infokommunikációs és mobilfejlesztések, felhőalapú online üzleti szolgáltatások terjesztésének támogatása” című konstrukcióban támogatásban részesül.

A projekt megvalósítása az alábbi elemekből áll: Vállalati folyamatmenedzsment, vállalatirányítási rendszer, elektronikus kereskedelmi rendszerek, mobil technikák, üzleti felhőszolgáltatások bevezetéséhez és működtetéséhez szükséges informatikai és immateriális javak beszerzése. Szakmai megvalósításhoz kapcsolódó szolgáltatási, tanácsadási és betanítási tevékenységek, oktatás. Felhő alapú modulokhoz kapcsolódó bevezetés és oktatás.

A projekt eredményként optimalizálható a foglalkoztatottak létszáma, magasabb készletlikviditás érhető el.

A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósul meg.

GINOP-6.1.6-17-2018-00514

támogatás összege: 35 085 506,- Ft

tervezett befejezési dátum: 2020.09.28.

támogatás mértéke: 100%

A projekt általános céljaként vállalkozásunk versenyképességének növelését tűztük ki, ami magába foglalja a forgalom növekedést, gazdasági eredményünk javulását. Ezen kívül célunk piaci pozíciónk megerősítése és növelése, tevékenységünk minőségének hosszú távú fejlesztése. Munkatársainknak megvan az igénye a folyamatos fejlődésre, ami saját szakmai, emberi értékük, tudásuk elmélyüléséhez is hozzájárul, másrészt olyan értéket teremt cégünk tevékenységében, ami biztosítja hosszú távú dinamikus fejlődésünket. A projekt célcsoportját társaságunk alkalmazottai adják. Egyre fontosabb az egyéni és csoportos hatékonyság, a munkafolyamatok optimális működtetése. A képzések meghatározása és a résztvevők kiválasztása a középvezetők bevonásával igényfelmérés, egyedi beszélgetések valamint a cégnél elhelyezett írásos közlemény kihelyezésének módszerével történt. Megtörtént a konkrét emberek kiválasztása, a probléma és célfa felállítása, amire alapozva készült el a képzési terv. A szükségletfelmérés eredménye, hogy munkavállalóink hatékony együttműködési, stresszkezelési, kommunikációs, időgazdálkodási és informatikai készségeket szeretnének fejleszteni, hatékonyabb, modernebb módszereket elsajátítani. Ennek kapcsán az alábbi képzések fognak megvalósulni:

Folyamatok fejlesztése a mindennapokban

Helyzetfüggő vezetési tecnhnikák a gyakorlatban

Hatékony együttműködés fejlesztés

Kommunikációs képesség fejlesztése

Első lépések a digitális világba

Stresszkezelés

Elsősegély tanfolyam

Kisfeszültségű szabadvezeték hálózati FAM szerelő

Emelőgépkezelő

Érintésvédelmi szabványossági felülvizsgáló

Villámvédelmi felülvizsgáló